Zatvara se pruga – vozit će autobusi

Odmah poslije ponoći, u subotu 26. listopada u 0:40, zbog radova se za sav promet zatvara pruga između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec te između Križevaca i Koprivnice, priopćila je uprava HŽ Putničkog prijevoza. Pruga će biti zatvorena do 23:59 u ponedjeljak 28. listopada.

U tom razdoblju putnike će na relacijama Koprivnica – Dugo Selo i obratno, Dugo Selo – Koprivnica – Kloštar, Dugo Selo – Vrbovec i obratno, Vrbovec – Koprivnica, Križevci – Koprivnica i obratno te Dugo Selo – Križevci i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Dio vlakova na relacijama Dugo Selo – Zagreb GK i obratno te Križevci – Zagreb GK neće voziti. Detaljne informacije možete pronaći na internetskoj stranici HŽPP-a, u rubrici Radovi na pruzi – Dugo Selo – Križevci (HŽ Putnički prijevoz).

Pruga između kolodvora Križevci i Koprivnica odmah će se, zbog radova, opet zatvoriti (u utorak 29. listopada u 0:01) i ostat će zatvorena do 6. studenoga u 23 sata. U tom razdoblju putnike će na relacijama Koprivnica – Križevci i obratno, Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno te Vrbovec – Koprivnica umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Detaljne informacije možete pronaći na internetskoj stranici HŽPP-a, u rubrici Radovi na pruzi – Križevci – Koprivnica (HŽ Putnički prijevoz). Iz tvrtke se ispričavaju putnicima zbog kašnjenja i mole ih za razumijevanje.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno