Otvoren je poziv za malonogometni turnir – Grad za organizaciju nudi dvostruko više novca

Grad je ove godine poduplao iznos i dat će 20 tisuća eura organizatoru malonogometnog turnira u Križevcima, onome tko ispuni uvjete javnog poziva koji je gradonačelnik objavio na gradskoj stranici. Među uvjetima za dobivanje posla organizacije ove tradicionalne sportske manifestacije koju su do lani organizirali NK Radnik-Križevci i gradska Zajednica sportskih udruga, je nagradni fond od najmanje 11.500 eura za glavni i 2.400 eura za županijski turnir, ali i dva koncerta!

Iz zahtjeva organizatoru, Grad je ove godine izbacio televizijski prijenos finalne večeri, no uvjetuje osiguravanje ugostiteljske ponude, iako uz dvoranu postoji ugostiteljski objekt. Prijave za organizaciju ove sportske manifestacije s dugogodišnjom tradicijom otvorene su do 30. listopada, a javiti se mogu pravne i fizičke osobe, ustanove ili udruge.

Turnir je pod pokroviteljstvom Grada i Županije, podsjetimo, lani organizirala turistička agencija Sve za sport d.o.o. Ovogodišnje izdanje nadmetanja u malom nogometu u Križevcima će se održavati od 13. prosinca ove do 5. siječnja 2025. godine u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno