Stiže predstava koju trebaju pogledati i tinejdžeri i roditelji

 Glazbenik i voditelji Marin Ivanović – Stoka u nedjelju 27. listopada gostuje velikoj dvorani Hrvatskoga doma s poučnom predstavom “Stara škola kreka”. Monodrama koju je režirao Mario Kovač priča je o svakome od nas, ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Predstava je namijenjena tinejdžerima, roditeljima, pedagozima, profesorima, poslovnim ljudima, liječnicima, psiholozima i psihijatrima, bakama i djedovima. “To je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi i smučiti. Ona je dokaz da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz. Ne trebamo se drogirati da bismo bili ovisnici. Ne trebamo kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir“, navode promotori predstave.

“Stara škola kreka” igra 27. 1listopada s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma, ulaznice se prodaju na core-event.co ili fizički u Mail Boxes ETC., Križevci (Ulica bana Josipa Jelačića 1, Križevci).

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno