Inspirativne priče i večeras na Future Crossroadsu

Križevčani Andrea Katanović Babić, knjižničarka i profesorica književnosti, i Franjo, diplomirani agronom, govorili su sinoć na prvoj večeri poduzetničkog programa Future Crossroads o tome kako su stvarali svoj vrhunski craft gin Cherry on top od tri sorte trešanja s vlastitog imanja i lokalne klekovine iz Kapele i kako su ga “bacili” na tržište, a sebe u poduzetništvo. Još jedan Križevčanin Luka Grloci govorio je pak o tome kako je svoju ljubav i opsjednutost dimljenjem mesa pretvorio u posao pokrenuvši vlastiti brend za proizvodnju smokera (O.D.B. Smokers). Svoju poduzetničku priču ispričao je i Bojan Šmic iz Koprivnice, terapeut specijaliziran za holistički pristup zdravlju, osobnom razvoju i unutarnjem miru (Autentik).

Program poduzetničkog kampa nastavlja se danas radionicama za srednjoškolce, dok će nova runda predavanja za javnost početi već u 18 sati. Prvi je na redu industrijski dizajner Ignacio Martinez iz tvrtke Bugatti Rimac, a slijede Tomislav Tenodi iz digitalne agencije Speck i Kristijan Škarica, suosnivač uspješnih projekata kao što su “Gepek”, “Coeto” i brend “Degenerika”. Moderator panel diskusije i večeras će biti Ivan Ivanović.

Program završava zajedničkim druženjem polaznika programa i križevačkih poduzetnika, uz piće i dobru glazbu. Potpuni raspored događanja, popis mentora i govornika, možete pronaći na bootcamp.udruga-point.hr.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno