Križevački poduzetnici večeras otkrivaju kako su stvarali svoje originalne proizvode

Uz želju da što bolje iskoriste sve radionice, predavanja i savjete iskusnih stručnjaka, jutros je u Razvojnom centru i tehnološkom parku POINT-ovac Ivan Ivanović otvorio poduzetnički kamp za srednjoškolce Future Crossroads. Ovaj inovativni događaj organizira udruga POINT, a ideja je da se mladi ljudi, srednjoškolci, povežu s poslovnim veteranima, stvore nova prijateljstva i profesionalne veze, ali i da u natjecanju testiraju svoje poduzetničke vještine ili nauče nove na tematskim radionicama.

Danas su na programu tri radionice o razvoju ideja, prezentaciji proizvoda, postavljanju ciljeva i motivaciji tima koje vode Ivana Kulko, Andreja Rambrot Malenica i Oliver Linzbauer. Osim radionica za srednjoškolce, večernji dio programa namijenjen je javnosti pa će večeras, u petak 18. listopada u 19 sati, o svojim poduzetničkim iskustvima govoriti Bojan Šmic (Autentik, Love & Dance), Andrea Katanović Babić i Franjo Babića (Destilerija Babić, “Cherry on Top” Premium Craft Gin) i Luka Grloci (ODB Smokers). U 20 sati na rasporedu je panel diskusija uz moderatora Ivana Ivanovića. Program Future Crossroads održava se u holu razvojnog centra i predavanja su besplatna. Raspored i satnica događanja, te informacije o temama i predavačima, dostupni su na stranici bootcamp.udruga-point.hr.

Projekt je jedan od finalista programa “IVLP Impact Awards”, provodi ga član udruge P.O.I.N.T. i alumnus IVLP programa Ivan Ivanović za organizatora Meridian International Centre (meridian.org). Projekt financijski podržava američki Department of State. Partneri na projektu su Grad Križevci, Udruga P.O.I.N.T. Križevci i Križevački poduzetnički centar (KPC).

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno