Najbolji timovi osvojit će bogate nagrade – za vikend poduzetnički boot camp za mlade

Križevački srednjoškolci još se stignu prijaviti na inovativni program iz domene poduzetništva “Future Crossroads: Youth Entrepreneurship Boot Camp” koji u petak i subotu 18. i 19. listopada u Križevačkom poduzetničkom centru i Kozmološkom centru priređuje udruga P.O.I.N.T. Svoje poslovne ideje srednjoškolci mogu prijaviti putem prijavnog obrasca na web-stranici bootcamp.udruga-point.hr.

U dva dana intenzivnih radionica iz domene poduzetništva, financija, tema vezanih uz startupove, definiranje vlastitog poslovnog modela i izradu sales pitcha za investitore, polaznici će se pripremati za natjecanje u prezentiranju svojih poslovnih ideja pred stručnim žirijem. Najbolji timovi osvojit će bogate nagrade!

Budući da su, prema anketi provedenoj među mladima, upravo poduzetništvo, financije i novac bile dominantne teme o kojima su srednjoškolci željeli naučiti više, organizator projekta POINT-ovac Ivan Ivanović, koji je i sam poduzetnik i vlasnik studija “Heresy Design”, pokušao se prilagoditi njihovim željama i potrebama, ali također uključiti i lokalnu zajednicu. Zato dvodnevni program nudi radionice, predavanja i panel rasprave, koje će voditi profesionalci s dugogodišnjim iskustvom, članovi udruge P.O.I.N.T. Ivana Kulko Hrvoje Belani, te Ana Vuković (FinsperitasLemax), Andreja Rambrot Malenica (Pisalica) i Kristijan Škarica (GepekCoetoDegenerika).

Osim edukativnog programa namijenjenog za sudionike radionica, pripremljen je i večernji program otvoren za javnost. Kroz dvije večeri posvećene poduzetništvu, uz brojna predavanja i panel diskusije križevačkoj publici predstavit će se uspješni poduzetnici s višegodišnjim iskustvom i inovativnim proizvodima. Između ostalih, istaknuli bismo naše Križevčane Andreu Katanović Babić i Franju Babića (Destilerija Babić, “Cherry on Top” Premium Craft Gin), Luku Grlocija (O.D.B. Smokers) i Tomislava Tenodija (digitalna agencija “Speck”), te Bojana Šmica (Autentik, Love & Dance), poduzetnika egzotičnog profila iz Koprivnice.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno