Rukometaši KTC-a pobijedili su večeras momčad Vidovca 35:32 (19:16) u 5. kolu 1. HRL Sjever. To je našim rukometašima prva prvenstvena pobjeda, a najznačajnije je što su prekinuli niz poraza i vjerujemo da će u nastavku prvenstva biti kudikamo konkurentniji. Treba, naravno, strpljenja i značajnija podrška s tribina.

Bilo je, dakako, i danas razdoblja utakmice s greškama, ali puno manje nego u prethodnim susretima. Počelo je vodstvo gostiju 1:4 u petoj minuti, ali i brzim povratkom Križevčana koji su u 24. minuti pogotkom Brauta poveli 16:11. Vidovčani se nisu dali i u drugom poluvremenu su zaprijetili u 55. minuti kada su se primakli na samo pogodak zaostatka, 31:30. KTC je ovaj put bio onakav kakav treba biti i s tri uzastopna pogotka pobjegao na nedostižnih 34:30 u 59. minuti.

Pobjeda Miklečićeve momčadi za samopouzdanje. Valentaković je zabio 12 pogodaka, Vranić 8, a valja izdvojiti i obrane vratara Pužeka koji je skinuo i 2 sedmerca. KTC u sljedećem kolu gostuje u Đakovu. KTC: Haman, Marković, Vinković 6 (2), Braut 5, Valentaković 12, Zajec 1, Harča 1, Vranić 8, Antolić, Kolić, Pužek, Borota, Celovec 2, Srbljinović.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno