Dječji tjedan uz predstave, radionice i sportske aktivnosti

Okupljanjem djece na Strossmayerovom trgu, u ponedjeljak 7. listopada počinje još jedan Dječji tjedan, priopćio je Grad Križevci. U tom tjednu djecu očekuju sportske aktivnosti, besplatne predstave i crtići, pričaonice i radionice.

Uz edukaciju o zdravoj prehrani, u srijedu 9. listopada će se na Strossmayerovom trgu dijeliti zdravi zalogajčići koje će za djecu pripremati učenici Srednje škole “Ivan Seljanec”, a Dječji vrtić Križevci u Gradskoj knjižnici priprema radionicu za roditelje “Bliže djetetu s programom Rastimo zajedno” (treba se prijaviti na dvkz.rastimozajedno@gmail.com). Prijaviti se treba i za utrku beba u puzanju (na info@krizevci.hr ili mobitela 0911720967) koja će se održati u subotu u 10 sati u sportskoj dvorani.

Najavljene su biciklističke igre, kreativne radionice za djecu, radionica cirkuskih vještina –
partnerske akrobatike i zračnog obruča koje će se održati u Klubu kulture te velika cirkuska predstava za djecu u velikoj dvorani Hrvatskog doma, u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. Dječji tjedan završava u nedjelju, 13. listopada programom “Baci koš, čuvaj prirodu”, koji organiziraju Košarkaški klub “Radnik Križevci” i Komunalno poduzeće. Organizator Dječjeg tjedna je Koordinacijski odbor akcije „Grad Križevci – prijatelj djece“ u suradnji s udrugama, klubovima i ustanovama s područja grada, a pokrovitelji su Koprivničko-križevačka županija, tvrtka KTC d.d. i Televizija Križevci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno