Supilova još uvijek nije gotova

I dalje traju radovi na Rekonstrukciji i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Križevci, koje izvode Radnik Križevci i Zagorje gradnja, priopćili su jučer iz Vodnih usluga. Odvodnja se radila u prigradskim naseljima Mladine, Cubincu, Majurcu, Križevačkoj Poljani, Gornjoj Brckovčini, Pesku te Vrbovečkoj ulici, Radničkom dolu, Potočkoj ulici i Pušći. Rekonstrukcija vodovodne mreže izvodi se u ulicama Franje Markovića, Krunoslava Heruca, Frana Galovića i Mladinama, a rekonstrukcija odvodnje u odvojcima ulice Krunoslava Heruca.

Iako je u srpnju najavljeno da će Ulica Frana Supila biti gotova do kraja rujna, radovi tamo još traju i promet je zatvoren. “Molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene prometne regulacije i korištenje obilaznih pravaca“, poručuju Vodne usluge i dodaju da su u rujnu asfaltirane ceste u Gornjim Vinama, odvojku Gornjeg Cubinca, dijelu Velikog Potočeca i dijelu Pušće.

I vijećnike je prošli tjedan na sjednici Gradskoga vijeća zanimalo kad će se asfaltirati ulice koje su raskopane već dvije godine, budući da je već prošao i blagdan sv. Marka do kad je, kako je najavljivano, sve trebalo biti gotovo, a i novi rok, blagdan Svih svetih, je za koji tjedan. “Većina cesta po planu bi trebala biti asfaltirana do prosinca“, odgovorili su iz Vodnih usluga.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno