Za potpore u poljoprivredi 134 tisuće eura

Grad Križevci objavio je javne pozive za dodjelu potpora u poljoprivredi za što je godine osigurano 134 tisuće eura. Potpore će se dodjeljivati za podizanje višegodišnjih nasada i opreme za doradu i preradu voća, sudjelovanje na specijaliziranim sajmovima, prodaju vlastitih proizvoda na tržnicama, kupnju i opremanje plastenika i staklenika, očuvanje pčelinjih zajednica, kreditiranje jesenske sjetve u ovoj godini. Potpore se mogu dobiti i za korištenje uzgojno vrjednijeg genetskog materijala u stočarstvu, za ekološku proizvodnju, za specijalističku edukaciju poljoprivrednika i za izvršenu analizu kvalitete tla.


Više detalja oko javnih poziva nalazi se na mrežnoj stranici grada, a dodatne informacije mogu se potražiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu ili na telefon 048/628-929.
Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu Grad Križevci, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, 48260 Križevci ili osobno u pisarnicu u prizemlju zgrade gradske uprave, urudžbeni ured br. 1. Rok za dostavu prijava je do 30. studenog 2024.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno