Za najmlađe – sutra besplatna predstava Vremenaste priče

Od čega su napravljeni oblaci, kako nastaje kiša ili pak kako se možemo igrati s vjetrom – odgovore na ta pitanja sigurno zna poznati meteorolog Zoran Vakula i o njima je napisao seriju slikovnica. Po njima je nastala predstava “Vremenaste priče” koja se sutra prikazuje u Križevcima.

U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Teta Tena / Teta NeMirna bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima. Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi kojom se nastoji promicati svijest o okolišu i i povezanosti prirode i čovjeka. Priče Zorana Vakule o meteorološkim fenomenima izvrstan su materijal za osvještavanje djece i mladih o pitanjima meteoroloških pojava, prirodi te ekologiji i klimatskim promjenama koje su neizostavni dio naših života.

Predstavu će izvesti Mali teatar u subotu 28. rujna u 11 sati u podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma. Predstava je namijenjena djeci uzrasta od 3 godine naviše i ulazak je slobodan – dar je Komunalnog poduzeća malim sugrađanima povodom 70. rođendana tvrtke. A budući da nema slavlja bez slastica, Komunalno je i njih osiguralo pa djecu očekuju kolači, pokloni iznenađenja i puno zabave.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno