Turnirom parova slave upis stotog člana kluba

Povodom učlanjenja stotog člana, Teniski klub Radnik Križevci organizira turnir teniskih parova na kojem žele, uz prijateljsku atmosferu i sportsko nadmetanje, okupiti sve zaljubljenike u ovaj sport. Na turniru se mogu prijaviti svi članovi kluba, kao i gosti iz susjednih klubova. Za klub je ovo povijesni trenutak, navode, budući da je broj članova odsad troznamenkasti.

Turnir će trajati dva dana, u subotu i nedjelju 28. i 29. rujna, a u slučaju da ne bude više od 16 parova odigrat će se u jednome danu. Prijave su otvorene do četvrtka 26. rujna, a organizator zadržava pravo dodjele “wild card” za sudjelovanje i statusa nositelja na temelju poretka u klupskoj ligi i dogovorom sudionika. Gosti iz susjednih klubova prijavom postaju nositelji. Igrači će se rasporediti u dvije kategorije, “80-” i “80+”, gdje broj 80 predstavlja zbroj godina oba igrača. Sve igračice će igrati u istoj kategoriji. Igra se na ispadanje, poraženi igraju utješni turnir, također na ispadanje.
Kotizacija iznosi 15 eura po igraču ako je turnir jednodnevni, 20 eura ako je dvodnevni i uključuje ručak oba dana. Detaljne propozicije objavljene su na mrežnoj stranici kluba.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno