Kreće nova sezona popularnog križevačkog kviza

U petak 27. rujna starta nova sezona pub kviza Gostionska Pitalica, koji priprema i vodi Križevčanin Tomislav Tkalec. Na dobro poznatoj lokaciji u Latino baru, znalci će opet imati prilike pokazati što sve znaju o nebitnim stvarima, a što im je od važnih informacija prošlo “ispod radara”.

Kviz je vizualno redizajniran i dodatno automatiziran, najavljuje autor, a ima promjena i u sadržaju. “U garažu” je tako pospremio igre Manija i Legende i oslobodio kviz od tematskih rubrika. To pak nikako ne znači da će pitanja biti lagana, već će do postolja i dalje dolaziti najspretnije, najsretnije i znanjem najpotkovanije ekipe. Tkalec je uveo i novosti – u novoj igri Dekade natjecatelji će pogađati desetljeće u kojem se “odigrao” zadani događaj, dok će se u rubrici Kladara hazarderi moći okladiti na svoj odgovor i poduplati bodove. Sveukupno, kviz nudi 76 zanimljivih i zabavnih pitanja na koja je moguće ostvariti 83 boda. Prvo izdanje Gostionske Pitalice 2.0 je u petak 27. rujna u Latino baru u 20 sati.

Druga pravila ostaju ista – igra se u ekipama koje mogu imati najviše pet članova, a prijavljuje se na uobičajene načine: mailom ili preko društvenih mreža.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno