Strašna tragedija u Italiji, poginuli otac i sin iz Križevaca

Dvojica hrvatskih državljana poginula su u četvrtak u prometnoj nesreći u sjeveroistočnoj Italiji, javljaju agencija Ansa i mjesni mediji. Kako dodaju, do nesreće je došlo rano ujutro na autocesti A4 između San Giorgia di Nogara i Latisana, u smjeru Venecije. Automobil Audi A4, u kojem su bila dvojica Hrvata starih 65 i 40 godina, iz nepoznatih se razloga zabio u kamion ispred sebe, koji je vozio 34-godišnji slovenski državljanin.

Obojica Hrvata, a po pisanju medija radi se o ocu i sinu, poginula su u sudaru. Oba vozila kretala su se srednjom trakom autoceste. Talijanska policija priopćila je da istražuje uzrok nesreće.

Po neslužbenim informacijama, u automobilu su se nalazili 65-godišnji otac i 40-godišnji sin iz Križevaca.

“PU koprivničko-križevačka ne raspolaže informacijama o tragediji, kažu da u takvim slučajevima policija iz države u kojoj se dogodila nesreća obavještava veleposlanstvo”, izvijestila nas je Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke.

“Prema prvim informacijama, oba vozila kretala su se u istom smjeru, srednjom pretjecajnom trakom, u trenutku nesreće promet je tekao normalno. Iz za sada neutvrđenih razloga, osobno vozilo je snažno udarilo u stražnji dio kamiona koji se kretao ispred njega”, opisali su Talijani dodajući kako su vatrogasci izvlačili Hrvate iz auta te da su ih reanimirali, međutim ozljede su bile preteške.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno