Rodina Mala škola dojenja stiže u Križevce

Udruga RODA – roditelji u akciji poziva trudnice i njihove partnere na besplatnu radionicu Rodina mala škola dojenja, u subotu 21. rujna od 10 do 13 sati u Multimedijsku dvoranu Gradske knjižnice “Franjo Marković”. Budući da je broj mjesta ograničen, za sudjelovanje je potreba obavezna prijava preko ovog OBRASCA.

Osnovne informacije o dojenju polaznicima će dati educirane savjetnice, pomoći će razbiti mitovi i strahove, te ponuditi pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduće majke će upoznati savjetnice koje će im putem telefona biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.

Majke koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju”, navode organizatori. Ova aktivnost realizira se u okviru projekta Zajedno za dojenje koji sufinancira Koprivničko-križevačka županija te uz podršku Gradske knjižnice “Franjo Marković”.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno