[FOTO] Radnik u pripremnoj utakmici nadjačao Hermes Analiticu

Košarkaši Radnika pobijedili su večeras u pripremnoj utakmici Hermes Analiticu, člana Prve muške lige, nakon produžetka 90:87. Naši su košarkaši odigrali odličnu utakmicu i pokazali da se mogu ravnopravno nositi i s momčadima iz višeg natjecateljskog razreda. U Hermesu su svojedobno igrala braća Svoboda, Ivan i Noa, a velik trag ostavio je Ivan koji je posljednjih sezona nositelj igre u Radniku. Nedavno je dres Hermesa za Radnikov zamijenio i Ivan Mileković koji je osnažio našu momčad za novu natjecateljsku sezonu u Drugoj ML Sjever u kojoj će se Križevčani ponovno boriti za naslov prvaka. Večerašnjom izvedbom zacijelo mogu do toliko željene krune.

Radnik u subotu igra u Koprivnici s tamošnjim klubom u kupu, a 28. rujna bit će domaćin u nastavku kupa na razini Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije. Radnik-Hermes Analitica 90:87 (17:24, 20:20, 24:15, 17:19, 12:9) GŠSD Ljudevita Modeca. Gledatelja: 100. Suci: Huzjak, Pomper, Orak

RADNIK: Antolić, Car, Kurpez 13, Mileković 12, Zidarić, Biondić 7, Fržović 5, Svoboda 27, Filipović, Gužvinec, Gatarić 7, Žulj 6, Bolčić 13. TRENER: Tomislav Matoić.

HERMES ANALITICA: Alerić 4, Tomeš, Đipalo, Purić 5, Zadro, Brnat 4, Smolić 15, Tomašević 17, Ljubičić 29, Kordić 13. TRENER: Robert Ćorić.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno