Od sutra se zatvara Gundulićeva


Zbog izvođenja radova na izgradnji sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u ponedjeljak 16. rujna se zatvara dionica javne ceste LC 26067 i to za sav promet motornih vozila, priopćio je izvođač radova tvrtka Radnik. Dionica koja se zatvara je dio Ulice Ivana Gundulića kod mosta preko potok Vrtlin, odnosno trgovačkog centra Plodine, a radovi će trajati najkasnije do 19. rujna do 16 sati. Kao alternativni pravci za promet motornih vozila privremeno će se koristiti državne ceste D22 (Ulica kralja Tomislava) i D41 (Ulica Petra Zrinskog). Sve sudionike u prometu mole da se pridržavaju privremene prometne regulacije.


Vezano
2 komentara
  1. Nitro Biber piše:

    Habijanec i Rajn u tandemu.Siguran sam da nema tog diverzanta ni u Rusiji ni u Amerikama koji može tako razbucati grad kao ovaj dinamični duo…..Ovo je postalo bolesno.

  2. Tatjana piše:

    i vragu i bogu ste dojadili s tim kopanjem, ne vidite kakvo je vrijeme, kod mosta je već više puta kopano,pa asfaltirano, pa nikako složeno pa opet kopano,pa kablovi presječenu, strašno šta se to radi.Počne se a ništa do kraja se ne završi.To više nema smisla i tako po cijelom gradu, a gospoda ne vide kako je sve mokro, samo ćete sve pogoršati a ne poboljšati, koma ste svi, katastrofa….što dalje od moje kuće….nitko vas ništa ne traži, samo nas građane maltretirate sa tim kopanjem, odvodnja ..😄

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno