IN MEMORIAM Branimir Lovreković (1985.-2024.)

Danas je, nakon kratke i teške bolesti, u četrdesetoj godini iznenada preminuo Branimir Lovreković, Križevčanin, suprug i otac dvoje djece.

Po struci grafički tehničar tiska, dva je desetljeća radnog staža stekao kao komercijalist i prodajni predstavnik najprije u trgovini na veliko alatnim strojevima, a zatim u proizvodnji, trgovini i reciklaži proizvoda od gume. Vrlo društven, vedre naravi i cijenjen od kolega, poseban je odnos održavao s klijentima što ga je činilo velikim profesionalcem u poslu.

Bio je certificirani klupski šahovski sudac pri Šahovskom klubu “Križevci”, iz kojeg su potekli vrsni mladi šahisti, njegovi sinovi, koji godinama ostvaruju odlične rezultate na državnoj i međunarodnoj razini.

Jedan je od osnivača Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce”, s filantropskim sluhom za ulaganje u djecu i mlade, posebno u području sporta i rekreacije. Bio je vjerni pratitelj utakmica Nogometnog kluba “Radnik” Križevci.

Posljednji ispraćaj pokojnika održat će se u ponedjeljak, 9. rujna 2024. godine u 14:30 sati na Gradskom groblju Križevci.

Izražavamo duboku sućut supruzi, sinovima, roditeljima, sestri te ostaloj tugujućoj rodbini i prijateljima.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno