Otvorene su prijave za izlagače na Obrtničkom sajmu

Otvorene su prijave za izlaganje na 26. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 8. do 10. studenoga. Ova već tradicionalna manifestacija održava se na 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred sportske dvorane u Potočkoj ulici. “Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Cijene se kreću od 8 eura po kvadratnom metru neopremljenog vanjskog prostora, do 36 eura po kvadratu standardno opremljenog unutarnjeg prostora, dok će vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Obavezni upis u sajamski vodič naplaćuje se 13.27 eura, a cijene su izražene bez PDV-a. Postupak prijave i cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o Sajmu, objavljen je na internetskoj stranici Obrtničke komore.


Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi, turizmu i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro- izložbama, najavljuje organizator Koprivničko-križevačka županija uz suorganizatore Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
Zainteresirani sve informacije i prijave mogu se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije (Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica) na telefon: 048 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno