Križevčani se razbježali po Platku, Molvama i Vinici

Rekreativci iz Škole trčanja i nordijskog hodanja, koja djeluje pri Atletskom klubu, počeli su s pripremama za novu sezonu, a treninzima će se uskoro moći priključiti i novi članovi. Proteklog vikenda Križevčani su sudjelovali na prvom Robin Koprivnica Trailu, utrci koju je organizirao Atletski klub Koprivnica u park šumi Crna gora. Natjecali su se na sve tri duljine staze: Rekreativna (9 km), Srednja (14 km) i Duga (20 km) među ukupno 160 trkača.

Na Rekreativnoj je Marko Horvat zauzeo 13. mjesto (12. u kat. M), 31. je bila Ivana Dubravec (7. u kat. Ž), 34. Ksenija Maslić (9. u kat. Ž). Na Srednjoj stazi klub je predstavljao Matija Ceković i u cilj je utrčao sedmi, (7. i u kat. M). Na najduljoj dionici 38. je bio Alen Lukinović (32. u kat. M), 54. Renata Smojver (12. u kat. Ž) i 55. Zvonimir Mesić (43. u kat. M). Od Križevčana su još nastupili Ines Sokač, Dario Sokač, Nikolina Samardžija, Ante Samardžija i Željko Dubravec na Rekerativnoj, Tomislav Maslić na Srednjoj i Vilim Ivančan na Dugoj.

Članica Kluba Ivana Šiković trčala je u nedjelju na Platku, na utrci Vertikalno lice Platka koje svake godine privlači sve veći broj zaljubljenika u brdsko trčanje i biciklizam. Sudjelovalo je oko 300 trkača na tri dužine staze, a Ivana je u utrci na 8 km zauzela 83. mjesto (15. u kat. Ž35).

I vikend prije AK Križevci je imao predstavnike na jednoj od sve brojnijih utrka po Hrvatskoj. Trčalo se u Molvama, gdje je u sklopu Dana mještana održana druga po redu trail utrka Molve Trail, duga 6 kilometara. Utrku je uspješno istrčalo 139 natjecatelja, među njima je Toni Jukica bio 15., Tomislav Stručić 36., Alen Lukinović 41. i Saša Brumen 43.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno