Kešer: Očekujem podršku svih županijskih organizacija, uključujući i moju koprivničko-križevačku

Računam na podršku svih 20 županijskih organizacija, uključujući i moju koprivničko-križevačku, kao i veliku većinu općinskih i gradskih organizacija, među kojima su i Križevci“, potvrdio nam je to Mladen Kešer najavljujući svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a, koju je objavio u nedjelju na društvenim mrežama.

Za valjanu kandidaturu morat će prikupiti 500 potpisa ili dobiti podršku tri županijske organizacije, odnosno 30 gradskih i općinskih. Gradski odbor stranke još nije formalno podržao Kešera jer o tome nisu ni raspravljali budući da je tek istaknuo kandidaturu, potvrdio nam je predsjednik Dejan Pernjak. No vremena još ima jer je tek od ponoći počeo teći rok za predaju kandidatura za novu čelnicu ili čelnika stranke, i traje do 29. kolovoza. Svoje kandidature su ranije objavili Siniša Hajdaš Dončić i Sanja Major.

Kešer se prije dvadesetak godina kao nezavisni natjecao za poziciju predsjednika Republike. Trenutačno je načelnik općine Kalnik, bio je predsjednik županijske organizacije SDP-a i kandidat za župana. Kakvi su mu planovi na lokalnoj razini, pogotovo na sljedećim lokalnim izborima, pitali smo.

Što se tiče lokalnih i regionalnih izbora, stranka će biti spremnija nego ikad jer vrlo dobro poznajem lokalnu i regionalnu politiku“, tajnovit je Kešer.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno