[FOTO] Košarkaši počeli s pripremama: Imamo najbolju publiku

Košarkaši Radnika započeli su sinoć s pripremama za novu natjecateljsku sezonu u 2. muškoj ligi Sjever pod vodstvom trenera Tomislava Matoića. Nova su imena u našem klubu Ivan Mileković, Patrik Cindrić i Jan Gatarić, a klupski je cilj, kao i prošle sezone, vrh ljestvice. “

Ekipa se uglavnom sastoji od mladih igrača. Znači trebali bi igrati brzo, moderno, agresivno“, najavio je tajnik kluba Tomislav Maslić. Vjeruju da će cilj moći ostvariti uz vrsna pojačanja, iskusnog kapetana Ivana Svobodu i mlade igrače koji su ponikli u klubu. Daroviti Juraj Brkić će, pak, sličnim putem kao Borna Katanović, igrat će za juniore Cibone i Bosco.

S jedne strane mi kao klub možemo biti sretni i zadovoljni da svake godine izbacimo jednog igrača za kojeg pokazuje interes klub poput Cibone, s druge strane bi ga voljeli imati bar još godinu dana jer su naše ambicije usko vezane uz vrh tablice i mislimo da ima još ovdje što raditi i da bi nam dosta pomogao. No podržat ćemo ga koliko god možemo“, rekao je Maslić. A križevačke košarkaše lani je na svim domaćim utakmicama podržavala brojna publika.

U ovoj regiji definitivno imamo najbolju podršku. prepoznali su našu dobru igru i zalaganje uprave kluba. Vjerujem da će nas publika pratiti i u ovoj sezoni“, rekao je trener Matoić. Nadaju se, također, da će se do revijalne utakmice s Dinamom, 4. rujna, dovršiti radovi u dvorani, kako bi poklonici igre pod obručima mogli uživati u atraktivnoj utakmici.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno