Deadpool i Wolverine osvojio svjetska kina, stiže i u križevačko

Filmski vikend u Kinu Kalnik počinje u petak 16. kolovoza akcijskom znanstveno-fantastičnom komedijom Deadpool i Wolverine, koja se prikazuje od 20 sati, a ulaznica je ostalo još malo. Obožavatelji Marvela i njegovih uspješnica napokon su dočekali i treći dio Deadpool serijala, ovoga puta uz još jednog omiljenog junaka – Wolverina. Kad nije superjunak, Deadpool je obični smrtnik Wade Wilson kojem baš i ne ide nabolje. Pritajio se uz normalan posao, a jedina su mu radost prijatelji i bivša djevojka Vanessa.

Međutim, sve se preokrene kada ga pozove organizacija TVA (Time Variance Authority) u svoje sjedište i ponude mu svojevrsnu nagradu, Wade sazna da mu se stvarni svijet raspada i jedina mu je nada za spas Logan, poznatiji kao superjunak Wolverine. Ovu kombinaciju publika nije očekivala, a nisu ni njih dvojica. 

Deadpool, motiviran da spasi svoj svijet i svoje ljude, pokušava pridobiti Wolverina na suradnju. No Wolverina je svoj svijet već uništio i nije motiviran da pomogne drugima. Sve se zakomplicira kad završe u čistilištu prepunom superjunaka, ali i zlikovaca, iz kojeg se moraju izvući.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno