Krajem kolovoza premijerno izdanje Križevci Blues Festivala

Atrij Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci bit će mjesto održavanja prvog izdanja Križevci Blues Festivala. Zadnja dva dana kolovoza na festivalu će nastupiti glazbenici i bendovi koji predstavljaju samu kremu hrvatske blues scene, ali i oni kojima mnogi ugledni blues stručnjaci predviđaju blistavu glazbenu budućnost.

Dva bluesom ispunjena dana počinju u petak, 30. kolovoza u 19:30 sati otvorenjem izložbe fotografija „Čarolija bluesa“ i predstavljanjem knjige „Zamrznuta glazba“ (Ex libris) uglednog hrvatskog glazbenog kritičara, novinara, fotografa i autora Davora Hrvoja. Nakon predstavljanja, u 20:00 sati kreće koncertni program u kojem će nastupiti Odin S & Westsiders, Harpoon Blues Band i Sunnysiders.

Drugog dana, u subotu, 31. kolovoza od 20:00 sati nastupaju: Bok Blues, Small House Brown dok je čast da zatvori premijerno izdanje Križevci Blues Festivala pripala Tomislavu Golubanu. Ulazak na festival je slobodan, a više informacija može se pronaći na službenim stranicama festivala blues.krizevci.hr. Organizator Križevci Blues Festivala je Grad Križevci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno