Sinoć gorilo na odlagalištu otpada, nema materijalne štete

U nedjelju navečer, oko 18.35 sati, na odlagalištu otpada Ivančino brdo došlo je pojave dima i otvorenog plamena. Požar na deponiju smeća za pola su sata, uz pomoć pripadnika DVD-ova Majurec i Veliki Raven, lokalizirali vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Križevci, koji su za portal 24 sata.hr javili kako nije bila zahvaćena velika površina. Materijalne štete nije bilo, javljaju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

„Zahvaljujući brzoj i učinkovitoj intervenciji naših vatrogasaca, požar je ugašen u roku od pola sata, bez ozlijeđenih osoba i materijalne štete. Hvala svima koji su sudjelovali u gašenju i koji su pokazali da su u stanju brzo reagirati i spriječiti potencijalno veće probleme,“ istaknuo je križevački gradonačelnik Mario Rajn, koji je danas u pratnji direktora Komunalnog poduzeća Križevci d.o.o. Martina Kozjaka obišao odlagalište otpada Ivančino brdo.

„Do požara je došlo uslijed samozapaljenja zbog visokih temperatura, a on je brzom intervencijom vatrogasaca uspješno ugašen bez posljedica. Zahvaljujem svojim djelatnicima i svim službama na brzoj reakciji i profesionalnom pristupu,“ istaknuo je direktor Kozjak.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno