Križevački gin, sjajni koktel majstor i Mario Kovač – recept za savršenu ljetnu večer u Gradskoj kavani

Osvježavajući kokteli uz sjajnu glazbu – nezaobilazna lokacija za to u Križevcima je ovog ljeta Gradska kavana KTC-a, a za subotu 20. srpnja pripremaju pravu poslasticu. Koktele će kreirati Josip Bradić, uz promociju križevačkog gina Cherry on top, dok će se za glazbu pobrinuti originalni DJ Mario Kovač.
Kombinacija vrhunske glazbe i kreativnih koktela uz prstohvat ljetne čarolije i puno dobre atmosfere, recept je za opuštanje kojim Gradska kavana u Križevcima ovog ljeta posjetiteljima nudi nezaboravno iskustvo na događaju “Summer & Sip”.

Uz nastupe glazbenih izvođača i osvježenje koktelima koje pred gostima kreiraju poznati koktel majstori, Gradska kavana pruža savršenu atmosferu za ljetne večernje izlaske. Ovu subotu koktele će miješati talentirani barmen i koktel majstor s bogatim iskustvom Josip Bradić, a bit će zanimljivo isprobati koje je kombinacije smislio i što će ponuditi uz gin križevačke destilerije Babić Cherry on top.

Za potpuni ugođaj i “trešnju na šlag” ljetne večeri zadužen je Mario Kovač, svestrani umjetnik uz kojeg je dobra zabava siguran dio recepta za uspješno provedenu ljetnu večer. Glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije obećao je isporučiti najbolje – režirat će spektakularan tulum uz muziku koja podsjeća na bolja vremena. Pridružite nam se i doživite ljetnu čaroliju u Gradskoj kavani u subotu od 19:30! 

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno