Križevčanin pod utjecajem alkohola sletio i prevrnuo se na krov, jedan putnik teško ozlijeđen

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima je šest osoba ozlijeđeno i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Jedna od nesreća dogodila se u Križevcima.

Kako je navedeno u dnevnom policijskom izvješću, jučer, 15. srpnja u 2:30 u Križevcima u Prigorskoj ulici 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom križevačke registarske oznake u smjeru Ulice Pušća. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u kanal i prevrnuo se na krov. Nakon prometne nesreće vozač i dvojica putnika starosti 25 i 26 godina pješice su napustili mjesto događaja. Naknadno je 25-godišnji putnik zatražio liječničku pomoć te je iz zaprimljene liječničke dokumentacije vidljivo da je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede. Vozač je naknadno pronađen, očitana mu je koncentracija alkohola od 0,73 promila te mu je u Domu zdravlja Križevci vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u
organizmu.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja te će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno