[FOTO] Radnik Križevci – Ozbiljno i radno od početka

Započele su pripreme NK Radnik Križevci za novi natjecateljski ciklus u SuperSport 2. NL pod vodstvom trenera Damira Milinovića. Njegov pomoćnik i trener vratara je Marijo Moštak, a kondicijski trener Matija Međimorec. Igrače su, uoči prvog treninga, pozdravili predsjednik kluba Drago Črček, izvršni dopredsjednik i sportski direktor Vitomir Mijić i trener Damir Milinović.

U momčad su se vratili Ukrajinac Kyrylo Senko koji je igrao u poljskom klubu Ostrowiec Swietokrzyski, Ivan Matejaš i vratar Fabijan Šašek, donedavni juniori Slavena Belupo, a došli su Ganac Patrick Junior Osei Kesse i Dario Sivonjić iz Dubrave Tim Kabel, Roko Begonja iz Krka, Luka Liklin iz Rudara Mursko Središće, David Čondrić iz Lučkog, braća Toni Barišić iz Bjelovara i Teo Barišić iz Dugog Sela. Na probi su Ukrajinac Ilia Timoshenko, Fabijan Janeković iz Sesveta i Dorijan Ivanković iz Naftaša Ivanić. U klubu više nisu Ivo Vukić (BSK Bijelo Brdo), Mateo Dunić (Mladost Ždralovi), Mihael Mladen (Keflavik), Miro Bakula (Hrvatski dragovoljac), Sandi Kovač (Pitomača) i šesnaestogodišnji Petar Krešimir Balen koji će zaigrati za juniore đurđevačkog Graničara u 1. ligi.

Brazilac Allyson do Nascimento Honorio još je u svojoj domovini, a, prema dostupnim informacijama, nije našao angažman u nekoj drugoj sredini. U klubu više nije niti donedavni vratar juniorske postave, Brazilac Rafael Correa Pereira Paiva koji je, saznajemo bio na probi u Dubravi Tim Kabel.

Pripremne utakmice

20. srpnja međusobni ogled, 24. srpnja odigrat će utakmicu s Tomislavom-Radnik iz Svetog Ivana Žabna koji dijeli teren s Križevčanima dok se obavljaju radovi na tamošnjem igralištu, 27. srpnja ugostit će Pitomaču, 31. srpnja gostuju kod Opatije, 3. kolovoza dočekuju Dubravu Tim Kabel, 4. kolovoza uveličat će proslavu 50. obljetnice NK Mladost u obližnjem Carevdaru, 7. kolovoza igraju doma s Poletom iz Svetog Martina na Muri, 10. kolovoza gostuju u Sisku kod Segeste i 17. kolovoza generalni pokus kod Lekenika.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno