Održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 26. Obrtničkog i gospodarskog sajma

U Maloj vijećnici Grada Križevaca, jučer je održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 26. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Tema sjednice, koju je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora sajma, župan Darko Koren, bile su organizacijske pripreme sajma, a okupljene članove pozdravio je i gradonačelnik Mario Rajn.

Za direktoricu sajma, koji će se održati od 8. do 10. studenoga u Križevcima, izabrana je Marinela Bašić, tajnica županijske Obrtničke komore. Sjednici su, uz župana i gradonačelnika, prisustvovali i predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, Križevačkog poduzetničkog centra Križevci i Turističke zajednice Križevci.

Ovom sjednicom službeno su počele pripreme za ovogodišnji sajam, a u idućim tjednima radit će se na programu sajma, obavit će se razgovori vezani uz sudjelovanje županije partnera, dok će se tema sajma definirati na sljedećoj sjednici Organizacijskog odbora.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno