Ljetno kino večeras uz nove pustolovine psa Lassie

Ljetno kino na Nemčiću večeras, u subotu 6. srpnja, počinje nastupom Plesnog studija „Mali i veliki“ u 20 sati, dok projekcija filma počinje u 21. Na repertoaru je obiteljski pustolovni film Lassie 2. Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malim Pippom. 

Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi s djecom i malim psom Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako se uznemire i uplaše za sigurnost Lassie i Pippe. A tad Pippa nestane.

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine se vraća na velika platna s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa. Topla priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara, nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Zabava na Nemčićevom trgu u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta počinje već od 16:30 na napuhancima, u 18 starta zabavni program za djecu i traje sve do nastupa malih i velikih plesača u 20 sati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.