[FOTO] Križevci nagradili najuspješnije učenike i mentore

Najuspješnije učenike u protekloj školskoj godini i njihove mentore danas je u kino dvorani u Razvojnom centru i tehnološkom parku Grad Križevci nagradio novčanim iznosima. Čestitao im je gradonačelnik Mario Rajn sa suradnicima uz zahvalu što znanjem i uspjehom promoviraju svoj grad i škole na brojnim natjecanjima diljem zemlje.
Nagrade u iznosu od 100 eura dobili su učenici osmih razreda škola Ljudevita Modeca, “Vladimir Nazor” i Glazbene škole Alberta Štrige koji su cijelu osnovnu školu prošli s prosječnom ocjenom 5.0, te učenici koji su srednjoškolsko obrazovanje završili s odličnim uspjehom (ukupni prosjek ocjena na kraju nastavne godine najmanje 4.8, bez ocjene dovoljan). Zanimljivo je da su među srednjoškolcima koji su ispunili taj kriterij svi polazili isti razred matematičkog smjera Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, kojem je razrednica bila Martina Koritić Wytwer.

Zaslužene nagrade dobili su učenici iz Modeca, Nazora, Glazbene škole, Gimnazije, Centra za odgoj i obrazovanje i Srednje gospodarske škole koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u pojedinačnoj konkurenciji i to po 150 eura za osvojeno prvo mjesto, 110 za drugo te 80 eura za treće mjesto, dok su sudionici državnih natjecanja u ekipnoj konkurenciji za osvojeno prvo mjesto dobili 240 eura, za drugo 180 te za treće 130 eura. Novčane nagrade dobili su i mentori koji su pripremali učenike ili ekipu za državno natjecanje i osvojili jedno od prva tri mjesta. Učenicima su čestitali i nastavnici Lucija Martinčić i Davor Konfic, uz zahvalu Gradu na podršci i praćenju uspjeha mladih Križevčana.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno