Škola plivanja ove godine na bazenu u Koprivnici

Škola plivanja za križevačku djecu ove će se godine provoditi na koprivničkim bazenima Cerine budući da bazeni u Križevcima nisu u funkciji, potvrdila je Zajednica športskih udruga Križevci, i namijenjena je isključivo za predškolce (godišta 2017. i 2018. koji su upisani u 1. razred OŠ) i djecu s teškoćama u razvoju (niži razredi). Mjesta ima za 80 polaznika, a prijave traju do popune slobodnih mjesta, zaključno s 1. srpnja.

Obuka neplivača počet će u ponedjeljak 8. srpnja i provodit će se 20 sati tijekom srpnja. Djeca će se u Koprivnicu prevoziti autobusom koji će polaziti u 9 sati i vraćati ih oko 13. Radit će se u skupinama po desetero djece uz voditelje profesore kineziologije Snježanu Mergon, Darinku Šimunčić, Antoniju Ščetarić Hrg, Alena Pavličeka, Marijanu Blažun Marinić, volontere i tajnika Zajednice Draženka Kovačića.

Roditelji i skrbnici djecu mogu prijaviti kod voditeljice projekta Snježane Mergon na broj 099 271 2120, a potpisani obrazac dostaviti na e mail: zajednica.kz@gmail.com

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno