KLIK organizira još dvije radionice o mogućnostima korištenja gradskih poticaja

Nekolicina građana pratila je u četvrtak KLIK-ovu radionicu o mogućnostima koje nudi gradski javni poziv za sufinanciranje izgradnje solarne elektrane i financiranje toplinske izolacije tavana. Građani su imali priliku razgovarati sa stručnjacima i iz prve ruke saznati sve što ih zanima o javnom pozivu usmjerenom na povećanje energetske učinkovitosti, priopćio je Križevački laboratorij inovacija za klimu.


Objašnjeni su uvjeti za prijavu te dokumentacija koju je potrebno prikupiti kako bi se ostvarilo gradsko sufinanciranje. Na radionici su sudjelovali i predstavnici nekoliko projektantskih tvrtki koji su ponudili detaljne upute o tehničkim aspektima izrade projektne dokumentacije te odgovarali na pitanja građana o najnovijim tehnologijama u području solarne energije i toplinske izolacije.
Sljedeće dvije KLIK radionice održat će se 11. i 25. srpnja u prostorijama križevačkog energetsko-klimatskog ureda. Svi građani pozvani su da dođu i iskoriste priliku za informiranje i savjetovanje o mogućnostima koje nudi ovaj javni poziv, u sklopu kojeg grad ima 200 tisuća eura raspoloživih sredstava.

Vezano

Komentari su zatvoreni.