[FOTO] Otvoreno pomoćno nogometno igralište u Svetom Ivanu Žabnu

U subotu je u Svetom Ivanu Žabnu otvoreno pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom površine 1920 metara četvornih, a u tijeku su i opsežni radovi na glavnom terenu koji će, također, biti na podlozi od umjetne trave koju će donirati Hrvatski nogometni savez. Igralište je otvorio načelnik općine Nenad Bošnjak zajedno s mladim klupskim igračima i igračicama.

U izgradnju pomoćnog igrališta uloženo je više od 225 tisuća eura, a postavljanje umjetne trave sufinancirano je s 26 tisuća eura posredstvom programa Ministarstva turizma i sporta. Velik dan za tamošnji NK Tomislav-Radnik i mladež Svetog Ivana Žabna. U dogledno vrijeme bit će završeno i glavno igralište i ondje će, doista, imati najbolje moguće uvjete za bavljenje nogometom.

Vjerujemo da će se ista priča dogoditi i u Križevcima. Na nedavnoj izvanrednoj Skupštini NK Radnik Križevci rečeno je da je klub s Gradom potpisao sporazum o izgradnji pomoćnog igrališta i da će se na istočnoj strani Gradskog stadiona izgraditi dodatna tribina sa 300 mjesta kako bi se udovoljilo kriterijima licenciranja na igranje u SuperSport 2. nogometnoj ligi ili višem natjecateljskom razredu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.