Akcijski i avanturistički filmovi na repertoaru Kina Križevci

Večeras, u petak 14. lipnja, u 20 sati u Kinu Križevci igra akcijska komedija Zločesti dečki: Sve ili ništa. Četvrti je to nastavak popularne franšize koja oduševljava gledatelje još od 1995. godine. Nakon uspješnog prvog filma, 2003. je stigao nastavak, a prije četiri godine i treći dio Zločesti dečki: Zauvijek, koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno. Mike Lowrey i Marcus Burnett spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju dosad. Dvojac se nađe usred istrage ilegalnog šverca droge u Miamiju koje je povezano s njihovim nekadašnjim policijskim kapetanom, nakon čega apsolutno sve što mogu zamisliti – kreće nizbrdo.

U subotu i nedjelju u 17 sati prikazuje se Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos. Emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne.

U večernjem terminu u subotu u 20 sati na programu je avanturistički obiteljski film Djevojčica i jaguar. Film prikazuje sve ljepote Amazonije, ali i njenu mračnu stranu. Odrastanje u amazonskoj prašumi Autumn je donijelo posebno prijateljstvo – izgubljeno mladunče jaguara po imenu Hope. Nakon tragedije, djevojčica nevoljko s ocem seli u New York daleko od svoje baršunaste, crne prijateljice. Osam godina kasnije Autumn otkriva kako je Hope jedini preostali crni jaguar u toj šumi budući da su preostali njene vrste završili kao mete krivolovaca. Bez znanja svog oca, Autumn odlazi u amazonsku prašumu pod svaku cijenu pomoći prijateljici, a slijedi je njena prilično smotana nastavnica biologije Anja koja je pokušava odgovoriti od ovog nepromišljenog plana. U Amazoniji ih čeka velika avantura i borba za pravdu za koju se moraju same izboriti.

Vezano

Komentari su zatvoreni.