Križevčani u realizaciji kratkog filma komičara Gorana Vinčića Vinče

„Reci mi da se šališ” naziv je predstave i turneje komičara Gorana Vinčića koja je prošle jeseni krenula iz Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a nastavila se u kazališnim i sportskim dvoranama diljem Hrvatske i regije, od kojih je najveći nastup bio rasprodani Dom sindikata u Beogradu s više od 1300 posjetitelja.

Tijekom turneje nastao je i kratki istoimeni dokumentarni film nagrađivanog redatelja Josipa Sunka u produkciji Sunko Film / The Comedian. Među suradnicima u realizaciji filma sudjelovala su i dvojica Križevčana – snimatelj i fotograf Vedran Vlahović te Admir Sinani, event manager iz agencije „Dobar izlazak”, zadužen za neke od nastupa tijekom turneje.

Pogledajte rijetko viđene scene iza kulisa života omiljenog Vinče, kuda ga je sve to odvelo i s kakvim izazovima se susreće na putu. U svom specijalu „Dežurni krivac” snimljenom u Ludoj kući u Zagrebu, koji je prešao 1,3 milijuna pregleda na platformi YouTube, priča o svemu – ljubavi, braku, teškim nastupima, Slavoncima, seksu, narodnjacima i Erosu Ramazzottiju.

Vezano

Komentari su zatvoreni.