Asfaltiranje Ulice Krunoslava Heruca najavljeno za kolovoz

Do sredine kolovoza moraju se strpjeti stanari Ulice Krunoslava Heruca jer se tad planira asfaltiranje ceste kroz naselje, potvrdile su nam to Vodne usluge. U ulici se obnavlja vodovod, a radovi traju od jesenas. Danas se na toj dionici nije ništa radilo i nije bilo radnika.

Izvođač radova Radnik d.d. Križevci planira radove u Ulici Krunoslava Heruca završiti krajem srpnja i asfaltirati ulicu sredinom kolovoza. Ovaj tjedan počinje postavljanje rubnjaka“, odgovorile su nam Vodne usluge, nositelj projekta aglomeracije u sklopu kojeg se obnavlja vodoopskrbna mreža u ovoj ulici.

Podsjetimo da projekt aglomeracije, odnosno rekonstrukciju i izgradnju sustava vodoopskrbe i odvodnje, izvodi Zajednica ponuditelja Radnik i Zagorje gradnja. Projekt je sufinancirala Europska unija i trebao je završiti u prosincu 2023., no u travnju je potpisan novi Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava kojim je financiranje projekta prešlo iz sustava financiranja OPKK (Operativni program konkurentnosti i kohezije) u NPOO (Nacionalni program oporavka i otpornosti). Rok za završetak radova na cijelom projektu produžen je do rujna ove godine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.