Križevčanke šeste

Rukometašice križevačkog Radnika osvojile su šesto mjesto na državnoj završnici u Poreču za postave U 11. Poražene su u današnjem razigravanju za peto mjesto nakon sedmeraca od Sinjanki. Sinj-Radnik 12:11 (nakon sedmeraca 2:1) 10:10 (4:3, 5:5, 1:2 ) Kukec 2 pogotka, Jurić 1 u prvom dijelu, Kukec 4 (1) i Franjčević 1 pogodak u drugom dijelu, Jurić 1 (1) i Franjčević 1 u trećem dijelu. U raspucavanju sedmeraca pogodak je postigla Lea Kukec.

Za Radnik su igrale: Gabriela Matosović, Ana Julija Pukec, Lara Hasanec, Lana Bedoić, Leona Lugomer, Lara Franjčević, Mila Jurić, Mea Maslić, Olja Jelen, Lea Kukec, Ivona Višak, Lea Matosović, Mia Mijić, Lana Tomac, Sara Stovrag. Trenerica je Sara Busija Masnec i pomoćnica Kristina Renjak.

Križevčanke su u Poreču u skupini pobijedile Ivankovo, Poreč i Rab, a izgubile su od Sesveta. U osmini finala pobijedile su Novsku, u četvrtfinalu izgubile od Lokomotive. U razigravanju za poredak od 5.-8. mjesta pobijedile su Zrinski i, naposljetku, u utakmici za 5. mjesto izgubile od Sinja. Čestitamo mladim križevačkim rukometašicama na odličnom predstavljanju kluba i grada u Poreču. Dvije su mlade postave ŽRK Radnik nastupile ove godine na završnici prvenstva Hrvatske. Osmo mjesto osvojila je nedavno postava U 15.

Vezano

Komentari su zatvoreni.