U nedjelju 19. 5. na Culture Shocku lovac Krešo priređuje pravi kvizaški spektakl


Nakon što je ponikla na Culture Shocku i s vremenom postala najpopularnija kvizna igra u Križevcima, Pub InKVIZicija se nakon jednogodišnje pauze vraća pod festivalsko okrilje. U pravo vrijeme, na jubilarnom 20. izdanju multisadržajnog cjelomjesečnog zbivanja, i na pravom mjestu, na ljetnu pozornicu Kozmološkog centra. I s pravom količinom šoka, na dar vjernoj publici.

U nedjelju 19. svibnja, od 19 sati, na Pub InKVIZiciju dolazi Krešimir Sučević Međeral. Ličnost poznata s TV ekrana gdje “lovi” natjecatelje u HRT-ovim kvizovima Potjera i Superpotjera, umjesto na TV-u iduće nedjelje ekskluzivno se ukazuje na Culture Shocku. Najveća superzvijezda u hrvatskoj kviznoj galaksiji uređuje i vodi festivalsko kvizno izdanje pa ne propustite sudjelovati! Na pubinkvizicija@udruga-point.hr prijavite ime tima s do najviše pet sudionika, rok prijave je do subote 18. svibnja u 14 sati. Kotizacija po članu tima iznosi 3 eura, sav prihod ide zakladi Volim Križevce, za stipendiranje školovanja mladih Križevčana. Broj timova je ograničen na 15.
Pridružite nam se na festivalskom izdanju Pub InKVIZicije koju će autor i voditelj Krešo pretvoriti u kvizaški križevački open air spektakl pod zvijezdama!

Vezano

Komentari su zatvoreni.