Izgubili jesu, ali nisu nimalo razočarali

Gorica je večeras potvrdila status favorita u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u ogledu s Radnikom Križevci, ali se, doista, namjerila na odličnog suparnika. Potpuno ravnopravno prvo poluvrijeme, do 30. minute su Križevčani bolje djelovali na travnjaku i imali dvije vrlo dobre prigode. U završnici je domaćin bio nadmoćniji, ali se na odmor otišlo bez pogodaka.

Sve je dobro bilo za Vodanovićevu momčad do 51. minute i autogola Kovača koji je nakon ubačaja glavom zahvatio loptu i prevario vratara Koprića. Naše je taj pogodak, šokirao, a domaćinima potpuno “otpustio kočnice”. Naposljetku su još postigli tri pogotka za konačnih 4:0. Križevčani su i u drugom poluvremenu imali nekoliko dobrih prigoda, ali ih nisu uspjeli pretvoriti u, barem, počasni pogodak. Autogol je, nažalost, usmjerio tijek utakmice od 51. minute, ali to se događa.

Naši su i u ovoj utakmici potvrdili da su itekako kvalitetna momčad koja nije bez veze u vrhu SuperSport 2. NL. Večeras su izgubili, ali nisu razočarali. Dapače. Radnik Križevci u sljedećem prvenstvenom kolu gostuje na Kantridi kod Krka. Podrška njima, a i brojnim njihovim navijačima koji su i danas u velikom broju bili u Velikoj Gorici.

Vezano

Komentari su zatvoreni.